AnaSayfa / Genel / Kahve falında damatı beklemek

Kahve falında damatı beklemek

Kahve falında damatı beklemek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine delalettir.

Kahve falında damatı beklemek gördüyseniz:

  • Bazı olaylarda meydana gelen değişiklikler sizin için avantajlı durumlar yaratabilir.

Kahve falında damadı beklemek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damatı beklemek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında damatsız gelinlik giymek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, umutlarını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin damat resmi görmek aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında damadını dövmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında çok gelin ve damat görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik giymek damat görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında sarhoş damat görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir