AnaSayfa / Genel / Kahve falında damatsız düğün görmek

Kahve falında damatsız düğün görmek

Kahve falında damatsız düğün görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, kazancınızın artacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına işarettir.

Kahve falında damatsız düğün gördüyseniz:

  • Aynı zamanda sizin için önemli gelişmelerinyaşanabileceği bir zaman dilimindesiniz.

Kahve falında gelin damat düğün görmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, mal ve mülk sahibi olmaya rivayet eder.

Kahve falında düğün damat görmek strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında düğünde gelin ve damat görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, hayattan daha zevk alacağına delalet eder.

Kahve falında düğüne damadın gelmediğini görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğünde damat görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında damatsız düğün görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını damatlıkla görmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, bazı konularda önayak olunacağına alamet eder.

Kahve falında gelin ve damat görmek kendi işini açacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir