AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini çok yüksek bir binada görmek

Kahve falında kendini çok yüksek bir binada görmek

Kahve falında kendini çok yüksek bir binada görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, neşeli ve huzurlu bir geleceğe yorulur.

Kahve falında kendini çok yüksek bir binada gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizin için iyi olmayan konularda size baskı kurabilirler.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesine çıkmak tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir binaya çıkmak makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörle yüksek binaya çıkmak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir binaya girmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında çok yüksek bir binada olmak elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yüksek binadan aşağıya inmek düşmanlarını kaybetmeye, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir binanın üstünde olmak başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine işaret eder.

Kahve falında kendini yüksek binanın tepesinde görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir