AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir binanın üstünde olmak

Kahve falında yüksek bir binanın üstünde olmak

Kahve falında yüksek bir binanın üstünde olmak Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binanın üstünde olmak gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek aşk hayatınızda yukarda söylenenler geçerlidir.

Kahve falında yüksek bina üstünde olmak aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binanın üstünde olmak hayatından çıkaracağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine işarettir.

Kahve falında binanın üstünden atlamak mutsuz ve huzursuz olacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında binanın üstünde görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına delalet eder.

Kahve falında binaların üstünden uçmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bina üstünde olmak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine delalettir.

Kahve falında denizin üstünde bina görmek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına işarettir.

Kahve falında binanın üstünde olmak sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerinin daha da iyi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir