AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir binaya girmek

Kahve falında yüksek bir binaya girmek

Kahve falında yüksek bir binaya girmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir binaya girmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemeniz gereken bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında yüksek bir binaya girmek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bir binadan inmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir binaya çıkmak iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek binaya çıkmak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine delalettir.

Kahve falında yüksek binaya çıkıp inmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini yüksek binada görmek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine yorulur.

Kahve falında inşaat halinde yüksek binalar görmek gereken sabrı göstereceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir binadan atlamak umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir