AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının organını görmek

Kahve falında arkadaşının organını görmek

Kahve falında arkadaşının organını görmek kırgınlıklar yaşanacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının organını gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızda olan konunun cevabını bulabileceksiniz.

Kahve falında arkadaşının organını görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının erkeklik organını görmek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında kadın organı ellemek ileriye gideceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızda erkek organı görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına delalet eder.

Kahve falında kadın genital organı görmek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın erkek organı görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında babanın erkeklik organını görmek kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında eşinin organı görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir