AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin organı görmek

Kahve falında eşinin organı görmek

Kahve falında eşinin organı görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, istediği makama geleceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin organı gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında eşinin erkeklik organı görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında eşinin erkek organını görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin organı görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, kişinin afiyette olacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin organını yalamak hayır işlerinden geri kalmayacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin organını görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin cinsiyet organını görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine yorulur.

Kahve falında eşinin erkeklik organını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin erkek organı görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir