AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın genital organı görmek

Kahve falında kadın genital organı görmek

Kahve falında kadın genital organı görmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine inanılır.

Kahve falında kadın genital organı gördüyseniz:

  • Kararsız kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kadın genital organı görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına işaret eder.

Kahve falında kadın genital organ görmek büyük bir servete kavuşacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında erkek genital organı görmek çok güzel olaylar yaşanacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında kadın genital bölgesi görmek gelirinin çoğalacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının genital bölgesini görmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, maddi açıdan rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın genital bölgede kıl görmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına yorulur.

Kahve falında kadın genital bölge görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının genital bölgesini görmek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir