AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın erkek organı görmek

Kahve falında kadın erkek organı görmek

Kahve falında kadın erkek organı görmek hep yerinde sayacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, onu cesaretlendireceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kadın erkek organı gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarınızı veya hayatınızdaki olayları başkalarıyla payşamamanızda fayda var.

Kahve falında kadında erkek organı görmek işlerinin yolundan çıkacağına, bereket ve zenginlik bulacağına işarettir.

Kahve falında kadında erkek organ görmek uzaktan haberler işiteceğine, az maliyetle ticarete atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadında erkeklik organı görmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadını erkek organıyla görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın erkek organı görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek ve kadın organı görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine delalet eder.

Kahve falında kadının erkeklik organı olduğunu görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına işaret eder.

Kahve falında kadının erkek organının olduğunu görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, uykusuz geceler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir