AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine sürme çekmek

Kahve falında kendine sürme çekmek

Kahve falında kendine sürme çekmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, hep dinç ve genç kalacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında kendine sürme çekmek gördüyseniz:

  • Bazı durumların her iki tarafını da görmeye çalışmalısınız.

Kahve falında birinin gözüne sürme çekmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına işarettir.

Kahve falında gözüne mavi sürme çekmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine işarettir.

Kahve falında kaşa sürme çekmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, darp edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına sürme çekmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına işaret eder.

Kahve falında kendine sürme çekmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözün üstüne sürme çekmek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında göze sürme çekmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gözlere sürme çekmek huzur içinde yatacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir