AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşa sürme çekmek

Kahve falında kaşa sürme çekmek

Kahve falında kaşa sürme çekmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, ailesini de mutlu edeceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında kaşa sürme çekmek gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz konularda şimdilik birşey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmanızda yarar vardır.

Kahve falında kaşa sürme çekmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında birinin gözüne sürme çekmek sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine yorulur.

Kahve falında bebeğe sürme çekmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözüne yeşil sürme çekmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına delalettir.

Kahve falında göz sürme çekmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göze kırmızı sürme çekmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında gözüne siyah sürme çekmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine delalet eder.

Kahve falında göze sürme çekmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, eş ve evlat sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir