AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına sürme çekmek

Kahve falında başkasına sürme çekmek

Kahve falında başkasına sürme çekmek hayallerinin yıkılacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, işlerine yeni işler katacağına, kazancın artacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasına sürme çekmek gördüyseniz:

  • Gerilimlerinizi atmaya gayret edin.

Kahve falında kendi gözüne sürme çekmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğe sürme çekmek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin gözüne sürme çekmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlere sürme çekmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil sürme çekmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine sürme çekmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının gözüne sürme çekmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına işarettir.

Kahve falında kırmızı sürme çekmek işlerinde atılıma geçeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir