AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine pislemek

Kahve falında kendine pislemek

Kahve falında kendine pislemek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, kafasının karışacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, düzeninin yıkılmayacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendine pislemek gördüyseniz:

  • Evde ya da işde aniden ortaya çıkacak değişiklikler veya tadilat işleri yararlı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında kuşun pislediğini görmek yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında sokağa pislemek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında köpeğin pislediğini görmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında pantolonuna pislemek sevdiklerinin hep yanında olacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında denize pislemek yönetici makamına oturacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin pislediğini görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin pislediğini görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında pantolona pislemek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir