AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokağa pislemek

Kahve falında sokağa pislemek

Kahve falında sokağa pislemek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, geçiminin yerinde olacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, biraz dinleneceğine, sağlığını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sokağa pislemek gördüyseniz:

  • Doğru verilere sahipseniz, maddi veya üretkenlik gerektiren Koşullarınızdan ödün vermeniz gerekmiyor.

Kahve falında sokak ortasına pislemek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında sokağa pislemek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına yorulur.

Kahve falında evin içine pislemek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi altını pislemek daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında etrafa pislemek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, olumsuz haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında farenin pislediğini görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, canının sıkılacağına yorulur.

Kahve falında kuşun pislediğini görmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine inanılır.

Kahve falında yol ortasına pislemek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir