AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolonuna pislemek

Kahve falında pantolonuna pislemek

Kahve falında pantolonuna pislemek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pantolonuna pislemek gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı karşılamak için yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçmanız söz konusu olabilir.

Kahve falında pantolona pislemek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, bazen de rahat geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pantolonuna pislemek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatağına pislemek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında banyoya pislemek masabaşı bir işe girileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapının önüne pislemek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında tuvalete pislemek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi pislediğini görmek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercinin pislediğini görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir