AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar yeri açmak

Kahve falında mezar yeri açmak

Kahve falında mezar yeri açmak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, yüzünün kızaracağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, yaşadığı stresin biteceğine, maddi anlamda güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar yeri açmak gördüyseniz:

  • Hissi güçlükler ile mucadele etmek zorunda kalabilirsiniz yani bazı olaylara karşı dikkatli olmalısınız.

Kahve falında mezar yeri açmak hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anahtarla bir yeri açmak işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında tıkanan bir yeri açmak sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarları açmak ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine delalettir.

Kahve falında kendi mezarını açmak maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına yorulur.

Kahve falında ölen birinin mezarını açmak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölünün mezarını açmak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına işarettir.

Kahve falında gömülü mezarı açmak sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir