AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar yeri ayırmak

Kahve falında mezar yeri ayırmak

Kahve falında mezar yeri ayırmak kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, paraya ve mala kavuşacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar yeri ayırmak gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına veya grup aktivitelerine uyum göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında mezar yeri ayırmak tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini parçalara ayırmak yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavga edeni ayırmak haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden ayırmak verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına delalettir.

Kahve falında yılanı ikiye ayırmak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavga edenleri ayırmak görmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgili ayırmak kendine olan özgüvenine kavuşacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı parçalara ayırmak ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir