AnaSayfa / Genel / Kahve falında parfüm sıkıldığını görmek

Kahve falında parfüm sıkıldığını görmek

Kahve falında parfüm sıkıldığını görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, bahtının açık olacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında parfüm sıkıldığını gördüyseniz:

  • Bazı sözleri duymamazlığa gelmenizde fayda var.

Kahve falında parfüm sıkıldığını görmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafasına kurşun sıkıldığını görmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ağlamak sıkılmak problemlerinin biteceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında çok sıkılmak hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, dirliğin bozulabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafasına silah sıkıldığını görmek çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında üzerine silah sıkıldığını görmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağına kurşun sıkıldığını görmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin boğazının sıkıldığını görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, ekmek bulamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir