AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasına kurşun sıkıldığını görmek

Kahve falında kafasına kurşun sıkıldığını görmek

Kahve falında kafasına kurşun sıkıldığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, problemlerini çözeceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafasına kurşun sıkıldığını gördüyseniz:

  • İlerleyebileceğiniz alanlara konsantre olmalısınız.

Kahve falında kafasına kurşun sıkıldığını görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında ayağına kurşun sıkıldığını görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzerine kurşun sıkıldığını görmek günü birlik tatillere çıkacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendine kurşun sıkıldığını görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, zorlukların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kafasına silah sıkıldığını görmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, yenileceğine, şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafasına sıkılmak kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık sıkılmak daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğazın sıkıldığını görmek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir