AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde kına yakmak

Kahve falında düğünde kına yakmak

Kahve falında düğünde kına yakmak derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğünde kına yakmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizde devinim sizi bir hayli zorluyor.

Kahve falında düğünde kına yakmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, helal kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında hastaya kına yakmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kına yakmak çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sol ele kına yakmak zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz saça kına yakmak yaşanan bütün sorunların biteceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına işarettir.

Kahve falında işaret parmağına kına yakmak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında parmağına kına yakmak çok önemli noktalara geleceğine, günah işlemeyi terk edeceğine işaret eder.

Kahve falında iki eline kına yakmak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir