Kahve falında asker kınası yakmak

Kahve falında asker kınası yakmak yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, bazen de rahat geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında asker kınası yakmak gördüyseniz:

  • İş birliklerine veya ilişkilere bağlı hedeflerinize odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında asker kınası yakmak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine işaret eder.

Kahve falında askere kına yakmak toplumda itibar ve takdir toplayacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki ele kına yakmak sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, hak yolunu bulacağına inanılır.

Kahve falında göğsüne kına yakmak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, işlerinin düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elini kına yakmak sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ eline kına yakmak hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz saça kına yakmak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şaça kına yakmak Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top