AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimleri biçmek

Kahve falında çimleri biçmek

Kahve falında çimleri biçmek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında çimleri biçmek gördüyseniz:

  • Gizli ajandası olan kişilere dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında çimleri biçmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına delalet eder.

Kahve falında çimlerde yürümek bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine işaret eder.

Kahve falında çim kesmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çim dikmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında çim koparmak başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında domates çimi görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine alamet eder.

Kahve falında çimlere oturmak iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil çim saha görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir