AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefen biçmek

Kahve falında kefen biçmek

Kahve falında kefen biçmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, onun her zaman başında olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, hayırlı bir karar verileceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kefen biçmek gördüyseniz:

  • Size cazip gelen veya gelecek olan bir ilişkiden, daha sonra zevk alamayabilirsiniz.

Kahve falında kendi kefenini biçmek dertlerine derman bulacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kefen biçmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına işaret eder.

Kahve falında kendine kefen biçmek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kuru ekin biçmek rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kamış biçmek elin bollaşacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine işarettir.

Kahve falında çeltik biçmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında mercimek biçmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başak biçmek önünün açılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir