AnaSayfa / Genel / Kahve falında don biçmek

Kahve falında don biçmek

Kahve falında don biçmek hayat içinde çok rahat edeceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, büyük paralar kazanacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında don biçmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar eğilimler veya üzerinize uygulanan baskı nedeniyle işleri daha da karmaşık hale getirme veya daha fazla görev üstlenme niyetinde olsanız da, bazı işleri basitleştirmek veya iş bölümü yapmak için yeni yollar bulmalısınız.

Kahve falında don biçmek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında tırpan biçmek razı geleceğine, işinden evine gidip geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çimleri biçmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında tarlada ekin biçmek gelişmelerin olacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında odun biçmek işlerinin bu sayede açılacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına delalettir.

Kahve falında kuru ekin biçmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biçerle ekin biçmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ot biçmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir