AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamış biçmek

Kahve falında kamış biçmek

Kahve falında kamış biçmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, kendi işinin patronu olunacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kamış biçmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sular ısınıyor olabilir.

Kahve falında kamış biçmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kamış kesmek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kamış görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında şeker kamışı yemek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeker kamışı görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çayır biçmek bekârlığına da veda edeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında toprak biçmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil ekini biçmek keyfinin ve neşesinin artacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir