AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kefenini biçmek

Kahve falında kendi kefenini biçmek

Kahve falında kendi kefenini biçmek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kendini her konuda geliştireceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi kefenini biçmek gördüyseniz:

  • Daha önceden göremediğiniz yaratıcı veya finansal teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında kendine kefen biçmek eğlence ve renk geleceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kefen biçmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi kefenini biçmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan biçmek bir uzmana başvurulacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine yorulur.

Kahve falında çeltik biçmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşillik biçmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil arpa biçmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, sevilen bir dostun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ömür biçmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir