AnaSayfa / Genel / Kahve falında nane biçmek

Kahve falında nane biçmek

Kahve falında nane biçmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında nane biçmek gördüyseniz:

  • Anı yaşamalısınız.

Kahve falında nane biçmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına alamet eder.

Kahve falında kamış biçmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine delalettir.

Kahve falında kendi kefenini biçmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada buğday biçmek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarla biçmek eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında tarlada ekin biçmek yeni gayrimenkuller alınacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil ekin biçmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil arpa biçmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir