AnaSayfa / Genel / Kahve falında orakla buğday biçmek

Kahve falında orakla buğday biçmek

Kahve falında orakla buğday biçmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, aile içinde de bereketin artacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, nimetin çoğalacağına, verdiği sözleri tutacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, beddua ve ah alacağına rivayet eder.

Kahve falında orakla buğday biçmek gördüyseniz:

  • Ruhsal anlamda yeni bir boyuta geçebilirsiniz.

Kahve falında orakla buğday biçmek önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, büyük ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında orak biçmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına yorulur.

Kahve falında orakla ot biçmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir orak görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında orak görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde orak görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına delalet eder.

Kahve falında buğday tarlası biçmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil buğday biçmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir