AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinden büyük birini görmek

Kahve falında kendinden büyük birini görmek

Kahve falında kendinden büyük birini görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, her zaman haklının yanında olacağına, şifa ve ilaç bulacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında kendinden büyük birini gördüyseniz:

  • Zerafetinizi korumanızda fayda var.

Kahve falında kendinden büyük biriyle sevgili olmak aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına inanılır.

Kahve falında kendinden büyük birini görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kendinden büyük birini dövmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendinden büyük bir erkekle evlenmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendinden büyük biriyle nişanlanmak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek sürekli tartışacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kendinden büyük bir kadınla evlenmek sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kendinden büyük birine aşık olmak sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir