AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinden büyük birini dövmek

Kahve falında kendinden büyük birini dövmek

Kahve falında kendinden büyük birini dövmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, hem işinde başarılı olacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında kendinden büyük birini dövmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu düzenlemeniz gerekiyor.

Kahve falında kendinden büyük birini dövmek hafif ve iyi hissedeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına alamet eder.

Kahve falında kendinden küçük birini dövmek insanların takdirine mazhar olacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendinden güçlü birini dövmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinden büyük birini görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında kendinden büyük biriyle sevgili olmak kolay yollardan rızık sahibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında kendinden büyük biriyle çıkmak maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında kendinden büyük biriyle kavga etmek her kararlarında onların arkasında olacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına işarettir.

Kahve falında kendinden büyük bir erkekle evlenmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir