AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinden büyük biriyle nişanlanmak

Kahve falında kendinden büyük biriyle nişanlanmak

Kahve falında kendinden büyük biriyle nişanlanmak kendisini iyi hissedeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, rızkın ve kazancın artacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında kendinden büyük biriyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Duygularınız, başarmak istediğiniz şeyleri engelleyebilir.

Kahve falında kendinden büyük biriyle nişanlanmak hayatının iplerini eline alacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendinden küçük biriyle nişanlanmak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendinden büyük biriyle kavga etmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendinden büyük biriyle çıkmak kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kendinden büyük biriyle evlenmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kendinden büyük biriyle sevgili olmak işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinden büyük birine aşık olmak kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendinden büyük bir erkekle evlenmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir