AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinden büyük birine aşık olmak

Kahve falında kendinden büyük birine aşık olmak

Kahve falında kendinden büyük birine aşık olmak geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, rahatının kaçacağına, çok rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında kendinden büyük birine aşık olmak gördüyseniz:

  • başlıklarında kendini gösterebilir.

Kahve falında kendinden büyük birine aşık olmak çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kendinden küçük birine aşık olmak iyi geçim halinde kalacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendinden büyük biriyle kavga etmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında kendinden büyük bir kadınla evlenmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, hüsrana uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinden büyük bir erkekle evlenmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında kendinden büyük birini dövmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinden büyük biriyle sevgili olmak bazı tartışmalar yaşayacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine alamet eder.

Kahve falında kendinden büyük biriyle çıkmak iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir