AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinden büyük bir kadınla evlenmek

Kahve falında kendinden büyük bir kadınla evlenmek

Kahve falında kendinden büyük bir kadınla evlenmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, dayanışma içinde kalacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında kendinden büyük bir kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Yedek bir plana ihtiyacınız var.

Kahve falında kendinden büyük bir kadınla evlenmek başarısızlığa düşeceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek bereketli ve hayırlı olacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine alamet eder.

Kahve falında kendinden büyük biriyle evlenmek bir anda yokluğa düşüleceğine, hayırlı günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendinden büyük bir erkekle evlenmek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinden küçükle evlenmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine delalettir.

Kahve falında kendinden küçük biriyle evlendiğini görmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına işarettir.

Kahve falında kendinden küçük bir erkekle evlenmek sakin ve güzel bir hayat süreceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine işarettir.

Kahve falında kendinden yaşlı biriyle evlenmek yüklü miktarda kazanç getireceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir