AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinden büyük biriyle sevgili olmak

Kahve falında kendinden büyük biriyle sevgili olmak

Kahve falında kendinden büyük biriyle sevgili olmak anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, dertlerin artacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, kadim dostlar edineceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, bir konuda destek alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendinden büyük biriyle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla ya da geçmişle bağlantılı kişilerle bağlantı kurabilir, karşılaşabilir veya bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında kendinden büyük biriyle sevgili olmak sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kendinden büyük birini görmek sorunlarının çözüme kavuşacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinden büyük biriyle evlenmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendinden büyük biriyle çıkmak konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendinden büyük biriyle nişanlanmak önemli bir makama terfi alacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine inanılır.

Kahve falında kendinden büyük bir erkekle evlenmek sürekli bağırıp çağıracağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendinden büyük biriyle kavga etmek evlatların hayırsız çıkacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir