AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinden büyük bir erkekle evlenmek

Kahve falında kendinden büyük bir erkekle evlenmek

Kahve falında kendinden büyük bir erkekle evlenmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, kudret sahibi olacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına delalettir.

Kahve falında kendinden büyük bir erkekle evlenmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilişkelerinizde sorunlar yaşayıp maddi konularda da bazı sıkışıklığınız olabilir.

Kahve falında kendinden büyük bir erkekle evlenmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında kendinden büyük bir kadınla evlenmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, zenginliğe yorulur.

Kahve falında kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kendinden büyük biriyle evlenmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendinden küçük bir erkekle evlenmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinden küçük biriyle evlenmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına delalet eder.

Kahve falında kendinden küçükle evlenmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir