AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek

Kahve falında kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek

Kahve falında kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek bazı operasyonlar geçireceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, malında zulüm meydana gelmesine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Aşırılıklar veya abartılı cümleler söz konusu olabilir.

Kahve falında kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, işinden ekmeğinden olacağına inanılır.

Kahve falında kendinden yaşlı biriyle evlenmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendinden büyük bir erkekle evlenmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendinden büyük biriyle evlenmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, kazancının tükenmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kendinden büyük bir kadınla evlenmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendinden küçükle evlenmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendinden küçük biriyle evlendiğini görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir