AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinde erkek organı görmek

Kahve falında kendinde erkek organı görmek

Kahve falında kendinde erkek organı görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendinde erkek organı gördüyseniz:

  • Akla ilk gelen doğru olandır hatırlanmasında fayda var.

Kahve falında erkek cinsiyet organ görmek durumunuzun iyileşeceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına işarettir.

Kahve falında kopmuş erkek organı görmek sorunların yakında son bulacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalettir.

Kahve falında kızın erkek organı görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, imkanlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek organıyla oynamak sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin organını ellemek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek organı öpmek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına delalet eder.

Kahve falında kendi erkeklik organını görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, saygının hiç eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında erkek organına dokunmak gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir