AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi erkeklik organını görmek

Kahve falında kendi erkeklik organını görmek

Kahve falında kendi erkeklik organını görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, asla harama bulaşmayacağına, güzel işlere imza atacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi erkeklik organını gördüyseniz:

  • Ciddi bir ilişki veya iş birliği söz konusu olabilir.

Kahve falında kocasının erkeklik organını görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek genital organı görmek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, aile hayatının sorunsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının erkek organı görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine işarettir.

Kahve falında bir kadını erkek organıyla görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, ekmeğinin artacağına yorulur.

Kahve falında erkek organı görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin erkek organı görmek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek organı hissetmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek cinsi organ görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir