AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek organı öpmek

Kahve falında erkek organı öpmek

Kahve falında erkek organı öpmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, canının derdine düşeceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında erkek organı öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda diğerlerinin katkılarının da farkına varmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında erkeklik organı öpmek günlerinin güzelleşeceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek organı öpmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında erkek organını öpmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin organını öpmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına yorulur.

Kahve falında kadının erkek organı görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek organını kendinde görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölü erkek organı görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine inanılır.

Kahve falında erkek kadın organı görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir