AnaSayfa / Genel / Kahve falında el derisi soymak

Kahve falında el derisi soymak

Kahve falında el derisi soymak falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine yorulur.

Kahve falında el derisi soymak gördüyseniz:

  • Dedikoducuların sonu kötüdür.

Kahve falında elinin derisini soymak aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında el derisini soymak kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el derisi soymak iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında elin derisini soymak üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık derisi soymak yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak derisini soymak sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalet eder.

Kahve falında yüzündeki deriyi soymak zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin derisini soymak yeniden can bulacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir