AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin pislediğini görmek

Kahve falında güvercin pislediğini görmek

Kahve falında güvercin pislediğini görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, zorluklarının biteceğine, ağzının tadının bozulacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında güvercin pislediğini gördüyseniz:

  • Yardım beklemek ya da aramak zaman kaybı olabilir.

Kahve falında güvercinin pislediğini görmek ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine yorulur.

Kahve falında güvercinin üstüne pislediğini görmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin pislediğini görmek bazı kayıplar olabileceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında güvercinin üzerine pislediğini görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında odaya pislemek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin pislediğini görmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yol ortasına pislemek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında pislediğini görmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir