AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplu tabanca görmek

Kahve falında toplu tabanca görmek

Kahve falında toplu tabanca görmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, büyüyeceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında toplu tabanca gördüyseniz:

  • Ani duygusal patlamalar göstererek ilişkilerinizi çıkmaza sokmanız olasıdır.

Kahve falında toplu tabanca görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru sıkı tabanca görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında birini tabancayla öldürmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalet eder.

Kahve falında tabancayla oynamak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başına tabanca dayandığını görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk tabanca görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabancadan korkmak başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına tabir olunur.

Kahve falında belde tabanca görmek kazanca kavuşacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir