AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca patladığını görmek

Kahve falında tabanca patladığını görmek

Kahve falında tabanca patladığını görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, lüks, konfor içinde olacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, hayır duaları alacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında tabanca patladığını gördüyseniz:

  • Seyahatler veya kısa yolculuklar sizi yeni bir yöne yönlendirebilir.

Kahve falında tabanca patladığını görmek bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine yorulur.

Kahve falında geminin patladığını görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, depresyona gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizin patladığını görmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine işarettir.

Kahve falında yıldızın patladığını görmek musibetlerin yaşanacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında sobanın patladığını görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına delalettir.

Kahve falında kanalizasyon patladığını görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayın patladığını görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ödü patlamak geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir