AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca takmak

Kahve falında tabanca takmak

Kahve falında tabanca takmak gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, stresli bir ortama gireceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında tabanca takmak gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin yani ona nefes aldırın.

Kahve falında tabanca takmak kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında beline tabanca takmak başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine inanılır.

Kahve falında polis ve tabanca görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabanca çaldırmak kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin elinde tabanca görmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde tabanca görmek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında oyuncak tabanca görmek başarılarının tadına varacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına tabir olunur.

Kahve falında tabanca sakladığını görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir