AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazısız mezar taşı görmek

Kahve falında yazısız mezar taşı görmek

Kahve falında yazısız mezar taşı görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yazısız mezar taşı gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı bazı noktaların üzerinde durarak ya da karşı tarafın hassas noktalarına dokunarak yapmanız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında yazılı mezar taşı görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine işaret eder.

Kahve falında mezar taşına yazı yazmak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar taşı yazısı okumak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yazısız mezar taşı görmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, rahat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arapça yazılı mezar taşı görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, yeni denemelerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında taş üstünde yazı görmek çok büyük özgüven kazanacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına işarettir.

Kahve falında taşta yazı görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arapça yazılı taş görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir