AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar taş görmek

Kahve falında mezar taş görmek

Kahve falında mezar taş görmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar taş gördüyseniz:

  • Baskılar huzurunuzu kaçırsa da, ödün vermeyecek gibisiniz.

Kahve falında mezara taş atmak nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin mezar taşını görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine işarettir.

Kahve falında mezar taşına basmak yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına yorulur.

Kahve falında mezar taşı temizlemek durumunun git gide kötüleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yazılı mezar taşı görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde mezar taşı görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah mezar taşı görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz mezar taşı görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir