AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar taşını sökmek

Kahve falında mezar taşını sökmek

Kahve falında mezar taşını sökmek ün sahibi birisi olunacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, maddi açıdan nefes alınacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar taşını sökmek gördüyseniz:

  • Ateşle ilgili şeylerden gelebilecek tehlikelere açıksınız.

Kahve falında mezar taşı sökmek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar taşını sökmek beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine delalet eder.

Kahve falında taş sökmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaldırım taşı sökmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, feraha ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar sökmek ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar taşı yapmak işlerinin kötüye gideceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar taşı görmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kendi mezar taşını okumak dertlerinden kurtulacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir