AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının mezar taşını görmek

Kahve falında başkasının mezar taşını görmek

Kahve falında başkasının mezar taşını görmek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, şansın ve kısmetin de açık olacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının mezar taşını gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, ticari konuları veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında mezar taşı almak çok rahat edilecek bir işe girileceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar taşına dokunmak borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, sevdiği insana kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi mezar taşını görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında tahta mezar taşı görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar taşı görmek hem rahat bir hayata kavuşacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli mezar taşı görmek güzel günlerin kapıda olacağına, herkesin takdirini toplayacağına delalettir.

Kahve falında mezar taşı yazısı okumak üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, kazanç ve kar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin mezar taşını görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir