AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi mezarını boş görmek

Kahve falında kendi mezarını boş görmek

Kahve falında kendi mezarını boş görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, başarılar elde edileceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarını boş gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığın kimselerden bazı isteklerde bulunman sorunlara neden olacak.

Kahve falında açık boş mezar görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde boş mezar görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş arazide mezar görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine işarettir.

Kahve falında içi boş mezar görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kendi boş mezarını görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında boş bir mezar görmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine alamet eder.

Kahve falında iki tane boş mezar görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açık ve boş mezar görmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir