AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde boş mezar görmek

Kahve falında evin içinde boş mezar görmek

Kahve falında evin içinde boş mezar görmek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, eline para geçeceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde boş mezar gördüyseniz:

  • Bazı maddi zorluklar olabilir.

Kahve falında evin içinde boş mezar görmek parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde mezar görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin içinde mezar görmek haksızlık edeceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir evin içinde mezar görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde mezar kazmak karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde mezar taşı görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında boş mezara düşmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, ortaklıkların bozulacağına işaret eder.

Kahve falında boş bir mezar görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir